Fashion & Passion


Naam: Fashion & Passion  >   Aantal: 20 – 100 personen   >   Duur: 2 uur – 4 uur  >  Budget: 25 – … euro per persoon

fashionheader

Na een korte briefing trekken de teams de stad in voor een Fashion & Passion Game met als centraal thema: “De trendy kant van de stad met de focus op mode, chocolade, en het culinaire…

De deelnemers vertrekken aan de Theaterbuurt (of uw eigen locatie) voor een ontspannende & interactieve tocht doorheen de stad waarbij ze een aantal facetten van de stad ontdekken en actief kunnen leren kennen.

De focus ligt op:

  • mode & trends
  • chocolade & cooking
  • architecuur & cultuur

De teambuilding gebeurt aan de hand van een handig pakketje dat elk team van de organisatie meekrijgt met daarin een routebeschrijving , een aantal verborgen locaties en hints. Deze Fashion & Passion Game doet het gezelschap doorheen de mode– en theaterbuurt kronkelen.

fashion-teambuilding

Onderweg springen de teams binnen bij een bekende chocolatier (Dominique Persoone) die een unieke kijk in z’n atelier toelaat. Uiteraard kunnen de teams hier proeven van de lekkerste chocolaatjes!

Tijdens de teambuilding is er uiteraard tijd om even uit te blazen bij een echt Antwerps Bolleke of een Elixir d’Anvers in één van de vele bruine café’s, waar we ook een kleine tasting voorzien.

Vervolgens moet elk team een kleine Photo Quest tot een goed einde brengen. Aan de hand van enkele detailfoto’s moeten ze op en rond de Meir een aantal opdrachten vervullen en antwoorden sprokkelen. Het resultaat sturen ze per SMS aan de organisatie. Ze krijgen een bericht terug met de locatie van de volgende smaaktest! Hier testen we de kennis van bubbels. Zo moeten ze de verschillende dranken (cava, champagne, prosecco,…) weten te herkennen.

Deze Fashion & Passion teambuilding laat de zachte, verfijnde en heerlijke kanten van de stad aan bod komen en zorgt voor een leuke mix tussen ontdekking en ontspanning. De teams moeten goed samenwerken om de game tot een goed einde te brengen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan → 

cccthumbfashionthumbredstarthumb