City Code Challenge


Naam: City Code Challenge  >   Aantal: 20 – 100 personen   >   Duur: 2 uur – 4 uur  >  Budget: 25 – … euro per persoon

cccheader

De teambuilding heeft plaats in het hartje van Antwerpen. We delen de groep op in kleinere teams en geven een korte briefing. De teams gaan op zoek naar een aantal codes. Deze moeten ze ontcijferen, in de juiste volgorde zetten en gebruiken. Hiervoor krijgen ze aanwijzingen, tips, concrete opdrachten die ze stipt moeten uitvoeren.

Elke team krijgt een pakket met opdrachten, stadskaarten, benodigdheden en tips. De opdrachten zijn zeer gevarieerd & zijn zo ingedeeld dat iedereen in het team aan bod komt.
De groepen vertrekken naar alle uithoeken van het stadscentrum van Antwerpen en komen langs de leukste en meeste verrassende plekjes van de stad.

De focus ligt op:

  • interactie & intelligentie
  • technologie & avontuur
  • code’s, raadsel & challenges

header-teambuilding

De City Code Challenge bestaat er uit om de juiste code’s, in de juiste volgorde te ontcijferen en zo, stap per stap de challenges te ontrafelen. Elk antwoord zal de teams op zijn beurt verder helpen met de volgende opdracht.

De opdrachten zijn niet van die aard dat de mensen zich vuil kunnen maken of sportieve kledij moeten dragen. We voorzien bovendien regenponcho’s als reserve voor zij die eventueel een paraplu vergeten zijn, in geval van slecht weer.

Opdrachten 

Uiteraard kunnen we hier alle opdrachten nog niet verklappen. Maar toch reeds een tipje van de sluier: de City Code Challenge bestaat onder meer uit:

  • Code zoeken in een krant
  • Blinde tasting
  • Muziekproef
  • Photo Quest

Indien u een offerte aanvraagt, sturen we u een uitgewerkt voorstel met nog meer details over de opdrachten.

Op het einde van de City Code Challenge kunnen de deelnemers genieten van een lekker aperitiefje &  gaat de korte prijsuitreiking door om de winnaars van de City Challenge in de bloemetjes te zetten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan → 

cccthumbfashionthumbredstarthumb